Kött och chark


“Gräsuppfött och inget annat”              “Du äter vad Din mat äter”

 

Nytt för i år är att vi har frysarna fulla med detaljer av Saltörtlamm!

På hösten har vi förutom förhandsbeställda Lammlådor av Saltörtlamm® också rökta produkter som fårstek, bog, ytterfile´ och lever.
Under övrig säsong har vi frysta produkter såsom Lammpate´, rå njure, rå lever och ”Lindholmare” – en varmrökt fårkorv, ölkorv och salami.
Recepten och tillverkningstekniken är utvecklade för oss av Sören Zachrison som är en välkänd charkuterimästare i Sverige. Tillverkningen sker på Lillegårdens Kött & Chark AB i Varberg.
Vi har också frysta detaljer av Saltörtlamm® – färs, kotletter, skivad entrecôte, stek utan ben, bog med ben och revben.
När Du köper Saltörtlamm® från Lindholmen får Du ett mört och saftigt kött som på ett naturligt sätt har kryddats av den speciella floran på havsstrandängarna – en unik smakupplevelse.
Du stödjer också landskapsvården och den biologiska mångfalden av det öppna landskapet på Vallda Sandö med omgivningar.

Är Du intresserad av lammlåda till hösten 2021 mejla till Helen på info@lindholmengard.se
så hör hon av sig till Dig.