Kött och chark


”Gräsuppfött och inget annat”              ”Du äter vad Din mat äter”

På hösten har vi förutom förhandsbeställda Lammlådor av Saltörtlamm® också rökta produkter som fårstek, bog, ytterfile´ och lever.
Under övrig säsong har vi frysta produkter såsom Lammpate´, rå njure, rå lever och ”Lindholmare” – en varmrökt fårkorv, ölkorv och salami.
Recepten och tillverkningstekniken är utvecklade för oss av Sören Zachrison som är en välkänd charkuterimästare i Sverige. Tillverkningen sker på Lillegårdens Kött & Chark AB i Varberg.
Vi har också frysta detaljer av Saltörtlamm® – färs, kotletter, skivad entrecôte, stek utan ben, bog med ben och revben.
När Du köper Saltörtlamm® från Lindholmen får Du ett mört och saftigt kött som på ett naturligt sätt har kryddats av den speciella floran på havsstrandängarna – en unik smakupplevelse.
Du stödjer också landskapsvården och den biologiska mångfalden av det öppna landskapet på Vallda Sandö med omgivningar.